Τα πιο εντυπωσιακά χείλη...που μαγνητίζουν!

Έχεις βαρεθεί να φοράς το αγαπημένο σου κραγιόν το πρωί και μόλις φτάνεις στη δουλειά πριν καλά καλά κατέβεις από το αυτοκίνητο να το ανανεώνεις. 

Τα παρακάτω βήματα θα σε κάνουν να ξεχάσεις το κραγιόν στο σπίτι.

Απολέπιση

Είναι το ήμισυ του παντός. Απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα, είτε με μια οδοντόβουρτσα είτε με ένα κατάλληλο και ειδικό προϊόν και έχεις μια λεία επιφάνεια για να ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα.

Κονσίλερ

Βοηθάει πολύ γιατί θα απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα κι επιπλέον θα «αποχρωματίσει» τα χείλη σου οπότε το χρώμα του κραγιόν θα φαίνεται ακριβώς όπως στη συσκευασία.

Μολύβι χειλιών

Αυτό το βήμα συχνά το θεωρούμε περιττό όμως είναι πολύ σημαντικό. Το μολύβι χειλιών βάζει «όρια» ώστε να μην απλωθεί το κραγιόν παντού. Μη διστάσεις να γεμίσεις τα χείλη σου με το μολύβι εάν αυτό έχει ίδιο χρώμα με το κραγιόν που θα βάλεις.

Κραγιόν με πινέλο

Έτσι μπορείς να γεμίσεις τα χείλη σου με περισσότερη μαεστρία και να κάνεις και τις λεπτομέρειες σου. Το πινέλο πηγαίνει εκεί που το κραγιόν δε φτάνει, να το θυμάσαι!

 

 

Ταμποναρε τα χείλη σου με ένα χαρτομάντιλο

Θα απομακρυνθεί το προϊόν που περισσεύει και δεν έχει απορροφηθεί.

Άπλωσε διάφανη πούδρα

 Βάλε στο δάχτυλο σου μικρή ποσότητα διαφανης πούδρας και πέρασε τα χείλη σου. Θα «θωρακίσει» το χρώμα που έχει προηγηθεί και θα εμποδίσει τη λιπαρότητα να σου χαλάσει το αποτέλεσμα.

Τέλος πέρασε άλλη μία στρώση από το κραγιόν σου! Αυτή τη φορά δε χρειάζεται να το ταμποναρεις, έχεις ήδη κάνει την προετοιμασία. Χρειάζεται μόνο να θαυμασεις το αποτέλεσμα!