Το αποκάλυψε η ίδια

Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου και μάλιστα οι θαυμαστές της ξαφνιάστηκαν όταν η νικήτρια της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ, δήλωσε ότι είν αι φορέας του HIV. Εκπροσωπώντας τηνν Αυστρία στον μουσικό εκείνο διαγωνισμό είχε προκαλέσει με τηη εκκεντρική της εμφάνιση με τα μούσια κερδίζοντας συνάμα με το τραγούδι "Rise like a Phoenix".

 

Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος που αποκάλυψε τώρα το πρόβλημα υγείας της ήταν οι απειλές που δέχθηκε από πρώην σύντροφο της, ο οποίος φέρεται να είναι και αυτός που της μετέδωσε τον ιό. "Σήμερα ήρθε η μέρα από την οποία θα απελευθερωθώ από ένα σπαθί το οποίο κουβαλάω: Είμαι θετική στον ιό HIV, μπορεί πολλούς από εσάς να μην τους ενδιαφέρει αλλά αναγκάζομαι να το πω διότι ένας πρώην φίλος απειλεί να βγάλει δημόσια αυτά τα προσωπικά ιατρικά μου στοιχεία" έγραψε.

Πίσω από αυτήν την περσόνα, κρύβεται ο τραγουδιστής Tom Neuwirth, ο οποίος εμπνεύστηκε την τραγουδίστρια με τα μούσια για να περάσει όπως έχει πει το μήνυμα της ισότητας που οφείλουν να έχουν οι διεμφυλικοί άνθρωποι.

Στην μακροσκελή ανακοίνωσή της, ίδια μεταξύ προσπάθησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές της λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία της.

"Ελπίζω να δώσω κουράγιο και να κάνω ακόμη ένα βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί... Οι πληροφορίες για την κατάσταση μου μπορεί να είναι νέες για εσάς αλλά για μένα δεν είναι. Είμαι καλά στην υγεία μου, πιο δυνατή, πιο δραστήρια από τότε καθώς λαμβάνω την αγωγή μου από τότε που έγινε η διάγνωση και ο ιός δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα μου", ανέφερε.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Celebrities: