40 λεπτά
8 -10 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

350 γρμ. μάνγκο (Περίπου 3 μάνγκο).

Για την βάση: 
400 γρμ. μπισκότα digestive
100 γρμ. βούτυρο λιωμένο
50 γρμ. κάσιους ψημένα, τριμμένα σκόνη

Για την κρέμα, μείγμα τυριού Α: 
500 γρμ. τυρί κρέμα, (τύπου philadelphia)
60 γρμ. ζάχαρη άχνη 
3 κουτ. σ. φρέσκο ​​πουρέ μάνγκο 
1 κουτ. σ. χυμό λεμονιού 
250 γρμ. μάνγκο κομμένο σε μικρούς κύβους, (κομματάκια)

Για το μείγμα Β: 
200 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
10 γρμ. φύλλα ζελατίνα
4 κουταλιές νερό καυτό

Επικάλυψη, γλάσο μάνγκο: 
3 φύλλα ζελατίνη, (5 γρμ. περίπου)
150 ml νερό καυτό
50 γρμ. φρέσκο ​​πουρέ μάνγκο

Εκτέλεση

Βάση:
1. Λιώνουμε το βούτυρο, και το αφήνουμε να κρυώσει. 
2. Αλέθουμε τα μπισκότα στο multi, σε σκόνη.
3. Αλέθουμε και τα κάσιους σε σκόνη.
4. Βάζουμε το βούτυρο, τα μπισκότα, και τα κάσιους σε ένα μπολ, και τα ανακατεύουμε καλά. 
5. Τα στρώνουμε στην βάση της φόρμας του cheesecace, και τα πιέζουμε καλά με ένα κουτάλι, ή με ένα φαρδύ ποτήρι. 
6. Το βάζουμε στο ψυγείο για 20 με 30 λεπτά.

Κρέμα, μείγμα τυριού Α: 
1. Σε ένα μπολ δουλεύουμε καλά με το σύρμα το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, και τον πουρέ μάνγκο, να γίνουν μία κρέμα. 
2. Προσθέτουμε τα κομματάκια μάνγκο, και ανακατεύουμε καλά. 

Μείγμα Β:
1. Βάζουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό να μουσκέψει.
2. Την στίβουμε καλά, και την διαλύουμε στις 4 κουταλιές καυτού νερού. Την κρυώνουμε λίγο, και την ανακατεύουμε καλά με την χτυπημένη κρέμα γάλακτος. 
3. Ανακατεύουμε τα δύο μείγματα Α και Β μαζί, να ενσωματωθούν καλά.

Επικάλυψη, γλάσο μάνγκο:
1. Βάζουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό να μουσκέψει.
2. Την διαλύουμε στα 100 ml καυτού νε