4 - 5 μερίδες
18 - 20 μπισκότα
Εύκολη
Υλικά

1 φλιτζάνι βρώμη
1 φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου
56γρ σκόνη πρωτεΐνης βανίλιας 
1 φλιτζάνι γιαούρτι

1 βανίλια
1/2 φλιτζάνι μέλι

Ξύσμα από 1 λεμόνι

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. μπέικιν powder σκόνη ψησίματος
1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα 
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 φλιτζάνι φρέσκα βατόμουρα

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους180 βαθμούς. 

Ρίξτε σε μπωλ τη βρώμη, προσθέστε αλεύρι αμυγδάλου, σκόνη πρωτεΐνης, μέλι, γιαούρτι, ξύσμα λεμονιού, βανίλια, μπέικιν powder, σόδα και αλάτι και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα βατόμουρα από πάνω.

Σε αντικολλητική μεμβράνη σχηματίζετε 18 μπισκότα που απέχουν ομοιόμορφα.
Ψήνετε για 10 έως 12 λεπτά, μέχρι να πάρουν καφέ χρώμα τα μπισκότα.
Αφήστε τα cookies να κρυώσουν λίγο πριν χρησιμοποιήσετε μια σπάτουλα για να τα μεταφέρετε σε ένα πιατάκι.