20'
8 - 10
Εύκολη
Υλικά

2 συσκευασίες mascarpone

1 συσκευασία τυρί κρέμα

2 κρόκους

150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη

150 ml κρέμα γάλακτος

2 συσκευασίες σαβαγιάρ

1 σφηνάκι λικέρ καφέ

1 φλυτζάνι τσαγιού εσπρέσσο

κακάο για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Πρώτα χτυπάτε στο μίξερ τους κρόκους με την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.

Προσθέτετε το μασκαρπόνε και το τυρί κρέμα και χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα σφιχτό μείγμα. 

Τέλος προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και χτυπήστε μέχρι να αφρατέψει η κρέμα. Μπορείτε να προσθέσετε μισό κουταλάκι σκόνη εσπρέσσο στην κρέμα αν επιθυμείτε. 

Βάζετε τα σαβαγιάρ για 1-2 δευτερόλεπτα μέσα στον εσπρέσσο στον όποιο έχετε προσθέσει και το λικερ καφέ και τα τοποθετείτε είτε σε μπολάκια, είτε σε τάπερ.

Βάζετε από πάνω την κρέμα και το βάζετε στο ψυγείο να σφίξει.

Πασπαλίστε με κακάο λίγο πριν το σερβίρετε γιατί θα "ιδρώσει" μέσα στο ψυγείο.