Πώς θα αποκτήσεις γωνίες στο πρόσωπο με το bronzer;
Το τρικ που θα απογειώσει την εμφάνισή σου!

Την τελευταία 5ετία, η φυσικότητα πρωταγωνιστεί και σίγουρα έχουμε φύγει από την εποχή του έντονου contouring. Μπορεί τίποτα πλέον στο μακιγιάζ να μη θυμίζει τις γωνίες της Kim Kardashian στις αρχές των '10s, όμως τα κοψίματα αποτελούν μέρος της βάσης μας.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από το χρήστη Sarah's Super Spa, δείχνει μια απλή τεχνική για να αποκτήσετε έντονα ζυγωματικά και σμιλεμένο σαγόνι.

Σύμφωνα με τη Sarah, το να αποκτήσεις ζυγωματικά που θυμίζουν γωνίες μοντέλου έχει να κάνει με τη σωστή εφαρμογή αλλά και την ποσότητα των προϊόντων που εφαρμόζουμε.

Το bronzer, είτε είναι κρεμώδες είτε σε μορφή πούδρας, πρέπει να τοποθετείται χαμηλά στα κόκαλα των ζυγωματικών και να το σβήνουμε προς τα κάτω. Όπου θέλουμε να σβήσουμε τοποθετούμε, αν χρειαστεί, ανοιχτόχρωμο concealer -συνήθως στην περιοχή κάτω από τα μήλα.

Ανάλογα κινούμαστε και στο πηγούνι. Τοποθετούμε το προϊόν και ψηλά στο πηγούνι και σβήνουμε προς τα κάτω, στην περιοχή του λαιμού.

@sarahssuperspa Replying to @Kim explanation video sorry this took so long!! Here’s a visual of what I was talking about this is for people who want hollow cheeks, sculpted and pronounced cheekbones, and a dainty v shaped jaw #bellahadid #modelmakeup #contourhack #contourtutorial #cheekbones original sound - Sarah’s Super Spa