Δίλημμα: Σας αρέσει ο ίδιος άνδρας;
Γιατί μπορεί να συμβεί. Δε το κάνατε και επίτηδες!

Και τώρα κορίτσι τι κάνεις; Βάζεις τη φιλία πάνω απ’ όλα ή δίνεις μια ευκαιρία στον έρωτα;

Είναι μια πολύ άσχημη και αμήχανη φάση στην οποία δεν ξέρεις πώς να φερθείς και παράλληλα δεν ξέρεις και τι να περιμένεις από τη φίλη σου. Μια τέτοια κατάσταση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς αλλά και ειλικρίνεια, καθώς δεν θες να πληγώσεις ανθρώπους αλλά ούτε και να τους χάσεις από τη ζωή σου.

Γι' αυτό διάβασε τις παρακάτω συμβουλές οι οποίες δεν θα λύσουν ως δια μαγείας το πρόβλημα, αλλά θα σε βοηθήσουν να το αντιμετωπίσεις σωστά.

  1. Μην προσπαθήσεις να κρύψεις τα αισθήματά σου. Ακόμα και αν εκείνη σου είπε πρώτη ότι της αρέσει, δεν πρέπει να το κρύψεις. Αν υποκρίνεσαι ότι όλα είναι οκ, κάποια στιγμή θα αρχίσεις να νιώθεις αρνητικά συναισθήματα για τη φίλη σου η οποία θα θέλει να σου μιλάει για αυτόν και θα ζητάει τις συμβουλές σου.
  2. Να είσαι ειλικρινής μαζί της. Όσο δύσκολο και αν είναι θα πρέπει να της πεις ότι σας αρέσει το ίδιο άτομο. Αν το καταλάβει από μόνη της ή το μάθει από κάπου αλλού τότε θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.
  3. Μην αφήσεις τη ζήλεια να καταστρέψει τη φιλία σας. Σίγουρα θα ζηλέψεις όταν τη δεις να του μιλάει, το ίδιο και εκείνη. Θα πρέπει να το συζητήσετε και να βρείτε τις ισορροπίες σας.
  4. Σκέψου τι θα γινόταν μετά αν εσείς οι δύο βγαίνατε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σου ξαναμιλήσει ποτέ και να καταστραφεί η φιλία σας. Πρέπει να είσαι όσο πιο σίγουρη μπορείς ότι αυτή η σχέση αξίζει ένα τέτοιο ρίσκο.
  5. Μην μετατρέψεις αυτή την κατάσταση σε διαγωνισμό. Όποια και αν τον κερδίσει αυτόν τον διαγωνισμό πολύ πιθανό στο τέλος να χάσει την καλύτερή της φίλη. Και αν τελικά αυτός δεν ελκύεται από καμία από εσάς τις δύο θα έχει γίνει όλο αυτό μάταια.