Επίλεξε σωστά!

Πες μου τι χρώμα έχει η κρεβατοκάμαρα σου να σου πω τι ερωτική ζώη έχεις!  Το δωμάτιο σου έχει χρώμα ζαχαρί, γκρί ή κυκλαδίτικο λευκό;

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να ανανέωσεις το χρώμα του δωματίου σου, επίλεξε σωστά το χρώμα που θα βάλει φωτία στο κρεβάτι σου!

Σε έρευνα,  η οποία διεξήχθη σε πάνω απο 2000 ζευγάρια , ανακάλυψε οτι αυτά που κοιμούνται σε δωμάτια που είναι βαμμένα σε αποχρώσεις της καραμέλας ή του σπασμένου λευκού είναι πιο ενεργά σεξουαλικά από τα ζευγάρια που το δωμάτιο τους είναι βαμμένο σε απόλυτο λευκό ή σε γκρι αποχρώσεις.

Το λευκό και το γκρι είναι δυό χρώματα που συγκαταλέγονται στα κρύα χρώματα. Ενώ ένα σπίτι είναι πολύ όμορφο σε απόλυτο λευκό χρώμα γιατί δείχνει καθαριότητα, θα σου πω οτι απόλυτα λευκά υπνοδωμάτια έχουν μόνο στα τρελάδικα.

Η μελέτη επίσης έδειξε πως οι άνθρωποι που έχουν διαλέξει το γκρι χρώμα για το υπνοδωμάτιο τους έχουν την χειρότερη ποσότητα ύπνου.

Τα ζευγάρια που τα δωμάτιά τους ήταν βαμμένα σε σπασμένο λευκό, κροκί ή χρώμα καραμέλας έκαναν σεξ μέχρι και 3 φορές την εβδομάδα! Τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μωβ σε μια κρεββατοκάμαρα δεν βοηθάνε ιδιαίτερα καθώς παρατηρήθηκε οτι έχουν την μικρότερη δραστηριότητα από ολα.

Τα έντονα χρώματα είναι ιδανικά για σαλόνι γιατί εκπέμπουν "επιθετικότητα" και δίνουν ενέργεια, όχι όμως σεξουαλική!  

Ο λόγος που οι αποχρώσεις του καφέ και της καραμέλας ανεβάζουν τη λίμπιντο είναι γιατί υποσυνείδητα η συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων παραπέμπει στην σοκολάτα και ανοίγει την όρεξη.

 

Η μελέτη επίσης έδειξε πως οι άνθρωποι με μπλε υπνοδωμάτια, κοιμούνται καλύτερα κα πιο ήρεμα, κάποιες φορές ο ύπνος τους φτάνει με μέσο όρο τις εφτά ώρες και τα 52 λεπτά.