Αλέξανδρος Μπουρδούμης:
Τι αποκάλυψε στο Πρω1νό;

Ο γνωστός ηθοποιός διατηρούσε δεσμό με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου κι ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όταν εντελώς ξαφνικά αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Καλεσμένος στην εκπομπή τς Φαίης Σκορδά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Όπως αποκάλυψε στο Πρω1νό, ο συγκεκριμένος χωρισμός του στοίχισε πολύ και τον στενοχώρησε αρκετά, ωστόσο είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσει με όση δύναμη έχει.

«Ήταν κάτι ξαφνικό και προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα. Προσπαθώ να διαχειριστώ την προσωπική μου ζωή μέσα σε όλο αυτό που ζω σε αυτή τη δουλειά. Είναι μια δουλειά εξωστρεφής και τα πράγματα, λίγο έως πολύ, μαθαίνονται. Δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου, δεν απέφευγα το οτιδήποτε και σε αυτό ήμουν τίμιος. Γενικά, συνειδητοποίησα αρκετά πράγματα από αυτό το γεγονός σε σχέση με αυτό το πράγμα που γίνεται γύρω από τη δουλειά. Αυτό που συνέβη, έγινε, και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κάποια πράγματα γιατί είναι γνωστά, αλλά μέχρι εκεί. Στην κακιά στιγμή θα έχεις το κακό αντίκτυπο.», ανέφερε αρχικά με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Τέλος, αποκάλυψε: «Εννοείται ότι στεναχωρήθηκα. Στεναχωρήθηκα για μένα, για τον άλλον άνθρωπο και για τους ανθρώπους τους δικούς μας. Υπάρχει στεναχώρια και λύπη, αυτό δεν φεύγει. Ήταν ένα δυνατό γεγονός. Νομίζω ότι θα είναι μια καλή αφορμή να μιλήσω με έναν πιο ειδικό για πράγματα τα οποία αφορούν την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που νομίζω ότι μέσα στο 2018 θα αρχίσω να το δουλεύω. Δεν το κάνω γιατί πιστεύω ότι δεν είμαι καλά, ίσως μου δώσει κάποια «κλειδιά» τα οποία εγώ δεν τα γνωρίζω. Ξαφνικά έρχονται κάποια γεγονότα που καθρεφτίζουν πράγματα όλης της ζωής σου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: