Έγκυος και η Έλενα Παπαρίζου;
Τι γράφει δημοσίευμα περιοδικού;

Η μια μετά την άλλη γίνονται γνωστές οι εγκυμοσύνες στην εγχώρια showbiz. Μετά την Αθηνά Οικονομάκου και την Δούκισσα Νομικού, τώρα φαίνεται ότι σύντομα θα γίνει μαμά και η Έλενα Παπαρίζου!

Η τραγουδίστρια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους συζύγου της και γνωστού επιχειρηματία, Ανδρέα Καψάλη και σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, άνθρωποι που την παρακολούθησαν στα γυρίσματα του Talent Show, έκαναν λόγο και για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

«Η Έλενα Παπαρίζου πέρσι σταματούσε κάθε λίγο τα γυρίσματα για να καπνίσει. Φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει ανάψει ούτε ένα τσιγάρο. Η ίδια έλεγε μάλιστα πέρυσι όταν την πειράζανε γιατί κάπνιζε πολύ ότι «Θα το κόψω μόνο όταν μείνω έγκυος», μας λέει μέλος της ομάδας του The Voice που παρατήρησε τόσο την κοιλίτσα της Έλενας όσο και την απουσία τσιγάρου στα χέρια της.

Μάλιστα, στο ίδιο γύρισμα, όταν μια διαγωνιζόμενη έβαλε τα κλάματα γιατί κανείς από τους κριτές δεν γύρισε, η Έλενα της είπε να την πλησιάσει για να της κάνει μια αγκαλιά. «Τότε ο Μαραβέγιας είπε: «Γιατί την αγκαλιάζεις εσύ; Εγώ θελω να την αγκαλιάσω» για να εισπράξεις την απάντηση από την Παπαρίζου: «Σ’εμένα ξυπνάει το μητρικό φίλτρο, όμως, άρα εγώ θα την πάρω αγκαλίτσα».

Για να δούμε...