Ποιος Έλληνας τραγουδιστής έκανε αυτή τη δήλωση;

Για τις εξαρτήσεις και συγκεκριμένα για ένα "μαύρο" κομμάτι της ζωής του, αυτό των ναρκωτικών και του αλκόολ μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Βαζαίο, ο οποίος μίλησε για τη μάχη που έδωσε μετά από ατύχημα που είχε λόγω ποτού και αυτό ήταν κάτι που τον "ξύπνησε".

«Επέστρεψα στο τραγούδι και είμαι καθαρός», δήλωσε στην Espresso και πρόσθεσε: «Έχασα τις αισθήσεις μου κι έπεσα, με αποτέλεσμα να σπάσω τον ώμο μου».

«Όσοι έγραψαν σαχλαμάρες για την υγεία μου δεν με πήραν τηλέφωνο να ενημερωθούν! Τώρα είμαι καλά, όμως το ατύχημα αυτό στάθηκε η αφορμή για να κόψω το αλκοόλ», παραδεχόμενος ταυτόχρονα ότι: «Πηγαίνω σε ψυχολόγο τους τελευταίους μήνες, γιατί το να κόψεις το αλκοόλ είναι δυσκολότερο από το να κόψεις άλλες ουσίες. Όλα αυτά τα θυμάμαι και δεν τα θυμάμαι… Ξεκίνησα με το αλκοόλ λίγο αφότου μπήκα στη νύχτα και στο τραγούδι. Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο που δουλεύει νύχτα να μείνει μακριά από αυτά. Τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα πρέπει να προσέχουν! Μετά το αλκοόλ ήρθαν και τα υπόλοιπα… Ωστόσο, έχω κόψει εντελώς τα ναρκωτικά εδώ και δέκα χρόνια!» αποκαλύπτει και εξηγεί πώς τα κατάφερε να βγει νικητής: «Μόνος μου τα έκοψα! Με τη δύναμη της ψυχής μου! Δεν μπήκα σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης».