Αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να φύγει από το Survivor

Ήταν η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, γιατί δεν άντεξε τις συνθήκες που επικρατούσαν. Για αυτά, αλλά και για το τι ήταν τελικά εκείνο που την έκανε να κουνήσει το μαντήλι στους συμπαίκτες της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Θα είμαι ειλικρινής. Αυτό που με οδήγησε να αρχίσω να σκέφτομαι τη φυγή ήταν το γεγονός ότι δεν πέρναγα καλά στην παραλία λόγω των σχέσεων που είχα με τους υπόλοιπους παίκτες. Ένιωθα ότι δεν ταίριαζα με τον τρόπο που λειτουργούσαν. Αυτό με ωθούσε να έχω ακόμη παραπάνω την ανάγκη της αγκαλιάς των δικών μου ανθρώπων, με ταρακούνησε και με έβαλε κάτω να σκεφτώ τι είναι σημαντικό στη ζωή και τι όχι. Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν αυτή η πραγματική ζωή μου, ήταν ένα παιχνίδι.», δήλωσε η τραγουδίστρια στο Πρώτο Θέμα.

Μάλιστα, συνέχισε, λέγοντας ότι τελικά είχε αποφασίσει να μείνει και όχι να φύγει θα έπρεπε να… ξεκατινιαστεί: «Δεν ήθελα να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου και ένιωθα ότι, αν συνέχιζα θα έπρεπε να αποκαλύψω πολλά, πράγματα που δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου. Ένιωθα τελικά ότι δεν ταίριαζα στο περιβάλλον. Για μένα είχε μεγαλύτερη σημασία να κρατήσω το επίπεδο και την αξιοπρέπεια μου και να γυρίσω στη ζωή και στη δουλειά μου από το να μείνω και να ξεκατινιαστώ. Αν έμενα, θα έπρεπε να αδειάσω πολλούς παίκτες. Και δεν θα μου ήταν καθόλου εύκολο».