Ελένη Μενεγάκη: Η μπηχτή της για το διαζύγιο του Λιάγκα
Τι σχολάισε η παρουσιάστρια on air;

Η Ελένη Μενεγάκη δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα, στο Late Night, το βράδυ της Τρίτης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι δυο πρώην τηλεοπτικοί αντίπαλοι έχουν έρθει πιο κοντά από τότε που βρίσκονται στην ίδια προσωπική κατάσταση – έχουν χωρίσει και οι δυο – και ο ένας εκτιμάει τον άλλο ως άνθρωπο και προσωπικότητα.

«Τώρα βέβαια από τη στιγμή που χώρισε και ο Λιάγκας, νομίζω έχουν πια κάποια κοινά, όχι πολλά, δεν ξέρω, που μπορούν να μιλήσουν. Για πότε χώρισαν όλοι! Πώς ματιάσαμε έτσι όλο τον κόσμο! Κρίμα!», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια όμως φρόντισε να στείλει και το δικό της μήνυμα στο Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την ερώτηση που έκανε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τη σχέση της πρώην συζύγου του με τον Βασίλη Κικίλια.

«Πώς διαχειρίζεσαι το γεγονός ότι ένας άλλος άντρας είναι στο σπίτι με το παιδί σου;», ρώτησε ο παρουσιαστής με την Ελένη να απαντά «Ο Γιώργος τα έλεγε και την εποχή τη δικιά μου, «α εγώ, αν ποτέ, αν χώριζα, που δεν…, αλλά δεν θα τα επέτρεπα αυτά». Ρε παιδιά μη λέτε μεγάλες κουβέντες, την έχουμε πατήσει όλοι. Όλοι, σε όλους μας έχει συμβεί να λέμε πράγματα «εγώ αυτό ποτέ», έλα που σπάει ο διάλογος και συμβαίνει και μετά λες «τι θα ήθελα και τα έλεγα».

Δείτε το απόσπασμα: