Για δεύτερη φορά γονείς έγινε το αγαπημένο ζευγάρι!

Πρόωρα γέννησε η αγαπημένη ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη και όλα πήγαν κατ' ευχήν. Μέχρι και περιπολικό επιτρατεύτηκε ώστε να φτάσουν εγκαίρως στο μαιευτήριο! 

«Ήθελε να βγει πιο νωρίς. Δύο μήνες πιο νωρίς από ότι έπρεπε. Ήταν όλο πολύ ξαφνικό. Ήταν και λίγο επικίνδυνο το όλο θέμα. Είναι σε θερμοκοιτίδα και τα πάει πάρα πολύ καλά. Εγώ ήμουν στο ένα μαγαζί και η Αγγελική στο άλλο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχουμε πρόβλημα. Δεν αγχώθηκα πολύ. Βρήκαμε κι ένα περιπολικό στο δρόμο, τους είπαμε ότι έχουμε πρόβλημα και φτάσαμε καρφί». 

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς, Μάνος Παπαγιάννης, εκμυστηρεύτηκε και μια αστεία λεπτομέρεια που αρχικά τον άγχωσε λιγάκι. «Ήμασταν όλοι αγχωμένοι και πάνω σε όλο αυτό είχαμε και μια μαία που την έλεγαν Μαριάνθη Φονιά. Ήταν λίγο αγχωτικό όλο αυτό... Εγώ το είχα δει το μωρό, η Αγγελική όχι, γιατί ήταν πολύ δύσκολη η επέμβαση. Σήμερα τον είδε τον μικρό, τον ακούμπησε κιόλας με το δάχτυλο και είναι χαρούμενη».

H Αγγελική Δαλιάνη ανέβασε και αυτή την φωτογραφία, όπου παρά την εμφανή της κούραση λάμπει από χαρά!

 

 

 

 

''Ευτυχώς πήγαν ολα καλά!!!! Βιάστηκε να έρθει στη ζωή μας δυο μήνες νωρίτερα.. '', έγραψε στη λεζάντα.

Σε ποιον μοιάζει όμως ο μικρούλης; «Στην αρχή έμοιαζε στον πεθερό μου και είχα στεναχωρηθεί γιατί βγήκε λίγο καραφλούλης», είπε ο ευτυχής πατέρας. 

Να τους ζήσει λοιπόν ο μπέμπης!