Λόγω υπερβολικής δόσης του ναρκωτικού

Μια ελληνίδα καλλονή που συχνά απασχολούσε τα μέσα τόσο με τα προσωπικά της, όσο και με τα επαγγελματικά της, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της Espresso, έχει μεγάλο πρόβλημα με την κοκαΐνη. Η είδηση αυτή ξάφνιασετον καλλιτεχνικό και τον κοσμικό κόσμο της χώρας, αλλά όχι και τους φίλους και συγγενείς της οι οποίοι γνώριζαν για το πρόβλημά της και προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν, όμως οι προσπάθειές τους ήταν άκαρπες. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το μοντέλο, δεν εμφανιζόταν στα κοσμικά στέκια που συνήθιζε και δεν επικοινωνούσε τόσο με τον περίγυρό της,αφού είχεμπλέξει με τη μάστιγα και τον κόσμο των ναρκωτικών. 

Άτομο από το περιβάλλον της δήλωσε στην Espresso:

«Πριν από λίγες ημέρες την βρήκε φίλος της στο σπίτι της στα νότια προάστια σε άθλια κατάσταση, μισολιπόθυμη από την υπερβολική κατανάλωση. Δεν είχε βγει δυο μέρες από το σπίτι. Με το που συνήλθε άρχισε να ουρλιάζει. Τον έδιωξε και μετά τον πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας για να του ζητήσει συγγνώμη. Βέβαια, το επόμενο βράδυ έκανε πάλι τα ίδια. Οι μεταπτώσεις στην ψυχολογία της τους τελευταίους μήνες είναι πολύ έντονες. Ούτε οι γονείς της δεν μπορούν να την κάνουν καλά. Προσπάθησαν οι άνθρωποι να την πείσουν να φύγει για αποτοξίνωση στο εξωτερικό αλλά εκείνη δεν ήθελε ούτε να το ακούσει».

Πηγή: youweekly

 

Δείτε επίσης!

Διαρρήκτες στο σπίτι πασίγνωστης παρουσιάστριας

Πασίγνωστη παρουσιάστρια επιστρέφει στον ΑΝΤ1