Μετά την εμφάνιση δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας του ηθοποιού

Μετά τη νοσηλεία του αγαπημένου ηθοποιού, Φίλιππου Σοφιανού, στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, δεν άργησαν να εμφανιστούν δημοσιεύματα για τις δύσκολες ώρες που περνά και την άσχημη κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους κάνοντας δηλώσεις σχετικά με το θέμα.  

 «Τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου και για νοσηλεία μου στην μονάδα εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, είναι εντελώς αναληθή. Η πλήρης αλήθεια είναι ότι υποβλήθηκα σε στεφανιογραφία, για καθαρά προληπτικούς λόγους, τα αποτελέσματα της οποίας μάλιστα, ήταν άριστα. Νοσηλεύτηκα σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου όπως προβλέπεται από την διαδικασία πριν και μετά από κάθε τέτοια εξέταση».

Ο κ. Σοφιανός στη συνέχεια ευχαρίστησε τους γιατρούς του και το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας, για την φροντίδα και την προσοχή που δέχτηκε. Παράλληλα τόνισε πως αντίθετα με τα δημοσιεύματα περνάει πολύ όμορφα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, καθώς κάνει πρόβες για επερχόμενη θεατρική παράσταση.

Τέλος εξέφρασε τη λύπη του για τα αναληθή δημοσιεύματα λέγοντας: «Είναι λυπηρό να αναδημοσιεύονται με τέτοια ένταση και τέτοια ταχύτητα, χωρίς καμία διασταύρωση, τέτοιου είδους πληροφορίες που έγιναν αιτία να ανησυχήσουν πολλοί άνθρωποι του φιλικού και κοινωνικού μου περιβάλλοντος».