Για δεύτερη φορά μανούλα

Πριν από λίγη ώρα, η Αθηναϊς Νέγκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τα χαρμόσυνα νέα μετέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από την εκπομπή της "Εδώ", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

H όμορφη παρουσιάστρια έχει μια ακόμη κόρη από προηγούμενη σχέση της, ενώ το καλοκαίρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον τον σύντροφό της και πατέρα του μωρού της. 

 

 

Η δημοσιογράφος είχε καταφέρει μέχρι πριν τα Χριστούγεννα να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή αν και ήταν καθημερινά στον τηλεοπτικό αέρα! Τότε είχε γράψει:

«Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα. Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».

Στη θέση της Νέγκα στην εκπομπή Rodeo θα κάθεται από σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη.