Σε πυρετώδεις προετοιμασίες

Σε έναν μήνα περίπου η Γιάννα Τερζή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, ανεβαίνοντας στη σκηνή του  α’ ημιτελικού της  και, ερμηνεύοντάς το Όνειρό Μου, θα διεκδικήσει την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Στη Φωλιά Των Κου Κου" παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες για την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

«Δεν θα υπάρχουν μπαλέτα, δεν θα υπάρχουν χορευτές. Θα υπάρχουν τέσσερα άτομα που θα κάνουν φωνητικά, τους οποίους έχει επιλέξει η Βικτώρια Χαλκίτη που θα έχει όλη την επιμέλεια των φωνητικών. Η χορογραφία θα έχει να κάνει κυρίως με χέρια και με εκφράσεις και κοντινά πλάνα που θα γίνονται στην Γιάννα Τερζή. Το τραγούδι είναι πολύ δύσκολο φωνητικά, έχει τριφωνίες και η Βικτώρια Χαλκίτη έχει πάρα πολλά να κάνει. Πάνω στη σκηνή θα παίξουμε πολύ με τον φωτισμό και τα οπτικά εφέ. Θα δείτε πάρα πολύ μπλε. Το φόρεμα θα είναι μάλλον λευκό», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Θυμίζουμε πως, πριν από λίγες ημέρες, η ίδια η Γιάννα είχε δηλώσει ότι «δεν θα έχουμε χορογραφίες, ούτε πολλά άτομα πάνω στη σκηνή… Το φόρεμά μου θα είναι εντυπωσιακό και θα παίξει μεγάλο ρόλο στη σκηνογραφία του τραγουδιού».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν: