Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Το χρονικό της σχέσης τους!
Η γνωριμία, ο γάμος, το παιδί και το συναινετικό διαζύγιο

Mετά από 8 χρόνια κοινής πορείας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια καθώς ήταν συνεργάτες, ήρθαν όμως πραγματικά κοντά μετά την κοινή συμμετοχή τους στο σήριαλ του Mega, την "Πολυκατοικία", όπου έκαναν το ζευγάρι! Γνωρίστηκαν καλύτερα στο πλατώ της σειράς και ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα!

 

 

«Δεν ήμασταν ακριβώς φίλοι. Γνωριστήκαμε και ήμασταν συνεργάτες. Είχαμε καθημερινή επαφή λόγω του σήριαλ (Πολυκατοικία), επειδή κάναμε το ζευγάρι και νομίζω ότι η καθημερινή τριβή έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Καταλαβαίνεις ότι με τον άλλον ταιριάζεις»  έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξη της τη Βάσω. 

Το ζευγάρι πέρασε ακόμη μια φορά κρίση στην σχέση του. Μετά τα πρώτα 4 χρόνια που ήταν μαζί, είχαν χωρίσει αλλά δεν άντεξαν πολύ ο ένας μακριά από τον άλλο!

gamos_lifeis

Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2013 με πολιτικό γάμο λίγο πριν τον ερχομό της μοναχοκόρης τους, Εύας που γεννήθηκε τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς! 

Tsimitselis_Laskaraki_lifeis

Η Βάσω και Γιάννης επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν το χωρισμό τους με μια ανακοίνωση που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ από τη δικηγόρο τους τονίζοντας πως στόχος τους είναι να μη δοθεί μεγάλη έκταση στο χωρισμό προφυλάσσοντας την ψυχική υγεία της 4χρονης Εύας. 

Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης γνωστό πως το ζευγάρι έχει αποφασίσει να πάρει συναινετικό διαζύγιο καθώς και ότι η μεταξύ τους σχέση είναι άριστη.