Ο 29χρονος σεφ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Η ωραία Ελένη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμάσιες για την πρεμιέρα της εκπομπής της, αλλά οι αλλαγές που έχουν γινει στα πρόσωπα, αλλά και τη θεματολογία της εκπομπής είναι ριζικές! Ο Γιώργος Τσούλης δε θα βρίσκεται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της παρουσιάστριας, αφού η ομάδα της εκπομπής έχει ήδη κλείσει...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 29χρονος σεφ στο περιοδικό YOU μίλησε για το λόγο που έχασε 40 ολόκληρα κιλά, αλλά και τη νευρική ανορεξία.

«Ήμουν παχύ ως παιδάκι, μου άρεσε πολύ το φαγητό, όπως μ’αρέσει ακόμα, απλά το παράκανα κάποια στιγμή και φορτώθηκαν πολλά κιλά» ανέφερε ο Γιώργος, στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαλόπουλο και εξομολογήθηκε τον λόγο που κατάλαβε πως πρέπει να αδυνατίσει: «Όταν δεν είχα κοπέλα. Έπρεπε και εγώ να κάνω κάτι σαν αγοράκι που ήμουν, οπότε έχασα τα κιλά για νιώσω αυτοπεποίθηση. Τελικά συνέβη μετά το σχολείο, στα 18 μου. Όλοι οι φίλοι μου κάνανε σεξ, εγώ τίποτα».

Η νευρική ανορεξία και τα ναρκωτικά

«Έφτασα σε σημείο νευρικής ανορεξίας, όπως επίσης πήγα σε πολλούς γιατρούς που με βοήθησαν με βιταμίνες, φάρμακα και ειδικά σαμπουάν για να μη μου πέφτουν τα μαλλιά» αποκάλυψε ο γνωστός σεφ, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως είχε φοβηθεί για την ζωή του.

Όταν τον ρωτούν όμως εάν έχει πάρει ναρκωτικά, ο Γιώργος απαντάει ειλικρινά πως «οι περισσότεροι μάγειρες προσπαθούν να βρουν μια διέξοδο και παίζει πάντα ο κίνδυνος να λοξοδρομήσουν σε λάθος επιλογές όπως είναι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Εγώ ευτυχώς πάλεψα με εμένα, σκληρά σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν υπέκυψα σε κανένα από τα δύο».