«Οι Ελληνίδες το παίζουν παρθένες»

Αποχαιρέτησε τον ιδρυτή του Playboy, Hugh Hefner με το δικό της τρόπο η Κόνι Μεταξά.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή αντέγραψε την Kate Moss κι έγινε κι εκείνη Bunny girl στον φακό για το εξώφυλλο του Down Town.

«Θα έκανα εξώφυλλα που δεν είναι γυμνά, που έχουν concept και είναι fun. Αλλά δεν θα έκανα μια τελείως γυμνή φωτογράφιση. Είναι ένα περιοδικό που απενοχοποίησε τη σεξουαλικότητα», είπε ποζάροντας ως σέξι κουνελάκι.

Και συνέχισε: «Δεν είμαι κακό κορίτσι, απλώς δεν είμαι νορμάλ. Δεν γίνεται να είναι νορμάλ κάποιος που θα κάτσει μαζί μου. Το καλό παιδί δεν γίνεται να κάτσει με κάποια σαν κι εμένα».

Όσο για αυτούς που σχολιάζουν το αν είναι ιδιαίτερα extreme; «Οι Ελληνίδες το παίζουν όλες συντηρητικές, αλλά δεν ξέρω καμιά που να μην έχει κερατώσει τον γκόμενό της. Το παίζουν όλες παρθένες», απάντησε.

Ακόμα εξήγησε ότι δεν έχει μόνο θαυμαστές, αλλά και haters. «Τις προάλλες ένας μου έστειλε “Κόνυ, σε πάω, αλλά είσαι λίγο καθυστερημένη”. Δεν απαντάω, απλώς βγάζω screenshot και τα στέλνω στους φίλους μου, σε ένα group chat που λέγεται “Μελιτζάνες”».

Όταν ρωτήθηκε αν λαμβάνει και σέξι μηνύματα, αποκάλυψε: «ναι,  dick pics, πουλιά και τέτοια. Στο Instagram μου αυτή τη στιγμή έχω τρία. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να είναι και λιγότερα!».

κονι 1
κονι 2

 

Celebrities: