Οι αποχωρήσεις και οι νέες συζητήσεις

Σε αναβρασμό για την προετοιμασία της εκπομπής της που ξεκινάει σε λίγες ημέρες βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη.

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης που όπως φάνηκε από τα περσινά νούμερα τηλεθέασης έχασε για λίγο το στέμμα της αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές στη νέα της τηλεοπτική εμφάνιση.

Μετά τις αποχωρήσεις βόμβα των Γρηγόρη Κουντάρα και Κατερίνα Ζαρίφη έρχονται άλλες δυο που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Γιώργος Λιανός και η Φωτεινή Πετρόγιαννη σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly, δεν θα βρίσκονται με τη νέα σεζόν στο πάνελ της εκπομπής.

Η Ελένη Μενεγάκη όπως φαίνεται έχει πάρει την απόφαση να ανανεώσει πλήρως την ομάδα της καθώς δεν θα δεχτεί ακόμα μια αποτυχία. Για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με νέα πρόσωπα.

Ένα από αυτά είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον οποίο τελικά δεν τα βρήκαν, ενώ έχουν γίνει συζητήσεις και με γνωστή παρουσιάστρια η οποία είναι αρκετό καιρό εκτός τηλεόρασης.

Η μόνη που θα μείνει σταθερή στο πλευρό της Ελένης είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα για δεύτερη φορά και η ωραία Ελένη θέλει να την κρατήσει κοντά της για ευνόητους λόγους.

 

Δείτε επίσης|

"Χάνει" ακόμα δύο συνεργάτες η Ελένη Μενεγάκη

Φωτεινή Πετρόγιαννη: Τί απαντάει για την αποχώρηση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η Ανθή Βούλγαρη δίνει μαθήματα ζωής