Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της
Τι είπε on camera

Η λαμπερή παρουσιάστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Όταν σβήνουν τα φώτα" και μίλησε για πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της, τα πεθερικά της, αλλά και την ευτυχισμένη περίοδο την οποία διανύει. Η Ελεονώρα Μελέτη συνοδευόταν, όπως πάντα, από τον σύντροφο της, Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ μαζί της ήταν και οι γονείς της, αλλά και τα πεθερικά της.

«Όταν σβήνουν τα φώτα, να προσέχετε, γίνονται πολλά! Υπάρχει παντού λάμψη, σαν αστερόσκονη! Δεν ρωτάνε την ηλικία σε μια κυρία, γιατί και αυτοί οι μήνες προσμετρώνται στην ηλικία. Δεν ξέρουμε το φύλο και δεν νομίζω να το μάθουμε κιόλας. Πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο τρίμηνο, τον ταλαιπώρησα πολύ η αλήθεια είναι, προσέχω πολύ τη διατροφή μου, δεν μπορώ να πάρω και πολύ βάρος λόγω της μέσης μου. Ήρθαμε όλοι εδώ, η πεθερούλα μου με προσέχει, μαγειρεύει καταπληκτικά!  

Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, για να είμαι ειλικρινής! Με προσέχει πολύ, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό, από τη μέρα που με γνώρισε!» είπε η Ελεονώρα Μελέτη, παραδεχόμενη για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της on camera.

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο: