Η Ελληνίδα παρουσιάστρια που εριξε "άκυρο" στον Mr Big
Αρνήθηκε την πρόταση για ποτό

Κάποιες τον αγαπούσαν κι άλλες τον μισούσαν. Ο σέξυ Mr Big ταλαιπωρούσε την Carrie Bradshaw στο Sex and the city και οι πιο πολλές γυναίκες τον θεωρούσαν πρότυπο άντρα.

Ωστόσο, ο Χολιγουντιανός σταρ είχε βγει για ποτό ένα βράδυ στη Νέα Υόρκη.

Βέβαια, εκείνη την περίοδο βρισκόταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πόλη που ποτέ δεν κοιμάται. Τί συνέβη εκείνο το βράδυ και η Ελληνίδα παρουσιάστρια αρνηθηκε την πρόταση που της έκανε ο Chris North για ποτό;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε τί συνέβη εκείνο το βράδυ στην εκπομπή της:

«Έχω μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Mr Big. Ήμουν στη Νέα Υόρκη και είχαμε έναν κοινό γνωστό, ένα φίλο. Εγώ ήμουν στο ξενοδοχείο και με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μας αυτός και μου λέει «είμαστε από κάτω με έναν φίλο να πάμε να πιούμε ένα ποτό». Εγώ ήμουν με τις πιτζάμες. Του λέω δεν μπορώ τώρα να κατέβω κάτω, κωλύομαι. Μου λέει κάτσε να σου δώσω στο τηλέφωνο τον φίλο μου να σε πείσει και είναι ο Mr Big. Eγώ όμως δεν μπορούσα να πάω. Γιατί όμως… Γιατί όση ώρα μου τα έλεγαν εμένα αυτά, εγώ ήμουν στο δωμάτιο με τα μασελάκια της λεύκανσης, τα οποία τα είχα βάλει και έπρεπε να μείνουν μισή ώρα στο στόμα και δεν ήθελα να τα βγάλω για τον Mr Big να σου πω την αλήθεια. Δεν πήγα για ποτό με τον Mr Big γιατί φορούσα μασελάκια λεύκανσης. Δεν ήταν το θέμα η εικόνα μου. Ήταν αυτό το ψυχαναγκαστικό, του ότι έπρεπε να κάνω κάτι».