Η πρώτη φωτογραφία μετά την γέννα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ημέρες η τραγουδίστρια Shaya, καθώς έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτα της με τον Θοδωρή Παπαντώνη.

Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι όπου είναι και το πρώτο της παιδάκι και μάλιστα μετά από μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε, ιδίως στις αρχές, όπως είχε δηλώσει και η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός Jason, όπως θα ονομαστεί ο μπέμπης, γεννήθηκε το πρωί της Τετάρτης σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας με βάρος 2.800.

Ο ευτυχής μπαμπάς μάλιστα θέλησε να μοιραστεί την χαρά του ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook καλωσορίζοντας στη ζωή το αγοράκι του.

Το ζευγάρι που είναι μαζί περίπου δυόμιση χρόνια γνωρίστηκε όταν η Shaya εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο με τον Νότη Σφακιανάκη και τους Vegas, καθώς ο Θοδωρής είναι μουσικός και ηχολήπτης του λαϊκού τραγουδιστή.

Οι δυο τους έδεσαν από την αρχή και αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή πορεία φτάνοντας στο σημείο σήμερα να απολαμβάνουν τον ερχομό τους έρωτα τους.

 

Celebrities: