Η Σκορδά "άδειασε" δημόσια τη Σπυροπούλου
Αφορμή η συνέντευξη στην εκπομοπή Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπόυλου και μάλιστα έλυσαν on air τα μεταξύ τους θέματα.

Δείτε επίσης: Λιάγκας - Σπυροπούλου: Έλυσαν τις διαφορές τους!

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή της δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από το Πρωινό της Φαίης Σκορδά.

«Τα δύο πρώτα χρόνια βαριόμασταν να γράφουμε με τις μετακινήσεις! Εγώ θυμάμαι περιστατικά που στα στελέχη του Alpha έδινε το σκυλί να το πάει προς πιπί του! Για δύο χρόνια υπήρξε πογκρόμ!» είπε η Κλεοπάτρα.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα ρώτησε ευθέως τον Θέμη Γεωργαντά αν, όσο συνεργάστηκαν, είχε χάσει κάποιος τη δουλειά του.

«Όταν συνεργάζομαι με κάποιους ανθρώπους, δεν είναι ωραίο και έντιμο να βγαίνω και να μιλάω για αυτούς! Έγιναν διάφορα εκείνη τη χρονιά, και από την επόμενη, πήρε τα ηνία της εκπομπής η Κωνσταντίνα, και φύγαμε και η Ναταλία και εγω!» αρκέστηκε να πει ο παρουσιαστής.

Η παρουσίαστρια της πρωινής ζώνης του Ant1 το "τράβηξε" λίγο παραπάνω και μίλησε για υποκρισία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

 «Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι μια πολύ ωραία κοπέλα, είναι μια κούκλα, ελκυστική τηλεοπτικά. Εμένα μου αρέσει! Από εκεί και πέρα, όμως, κανείς δεν μπορεί να ξέρει και τι έχει συμβεί σε μία εκπομπή, μου έχουν πει ιστορίες, αλλά δεν θα τις πω δημοσίως εγώ για αυτούς! Και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική! Από την άλλη, δεν είναι κακό να υπάρξει πρόβλημα με έναν συνεργάτη, η επανάληψη αυτού είναι που δημιούργησε το πρόβλημα. Επηρεάζομαι από αυτά που ακούω! Την έχω συναντήσει μία φορά, και απορώ! Απορώ τώρα με αυτό που βλέπω! Εγώ όταν την είχα συναντήσει, επειδή είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος. Αυτό που βλέπω με αυτό που είχα συναντήσει εγώ, δεν έχει σχέση! Ένας τρόπος ομιλίας, πολύ volgare! Να έχεις την εξουσία, πήγαινε κάνε σε όλους μια αύξηση, μαγκιά σου! Από την άλλη πρέπει να πω ότι πρέπει να δίνονται σε ζωή και δεύτερες ευκαιρίες, όταν βλέπεις ότι ένας άνθρωπος έχει αλλάξει».

Δείτε το βίντεο: