Γιατί εκνευρίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν προσπάθησε καν να κρύψει την ενόχλησή της. Η παρουσιάστρια του Φτιάξε καφέ να στα πω, στην εκπομπή, εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την αντίδραση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, πρώην παίκτριας του Survivor, για το γεγονός ότι δεν πήρε και εκείνη μέρος στον αγώνα με παίκτες του ριάλιτι που έγινε για το Make a wish, που πραγματοποίησε την ευχή ενός μικρού κοριτσιού. 

Κάποιοι από τους παίκτες συγκεντρώθηκαν σε παραλία της Βάρκιζας και διαγωνίστηκαν ξανά για να χαρίσουν το χαμόγελο στο κοριτσάκι. Η Γιάννης Σπαλιάρας που και εκείνος βρέθηκε εκεί, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram και η Ειρίνη Παπαδοπούλου σχολίασε, αφήνοντας αιχμές ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είχε βοηθήσει στην οργάνωση, δεν την κάλεσε κι εκείνη σκόπιμα. 

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν κάθετα αντίθετη με τη στάση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και σχολίασε: «Εγώ έχω νευριάσει με το εξής… Το παιδάκι μπορεί να θέλει να γνωρίσει κάποιον συγκεκριμένο, αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι το παιδάκι πρέπει να είναι ευτυχισμένο και πρέπει να πραγματοποιήσουμε την ευχή του. Το Make-Α-Wish δεν κάλεσε καμία κάμερα, ο Μαρίνος το έμαθε και πήγε με κάμερά μας», ανέφερε και συνέχισε: «θεωρώ τραγικό, πραγματικά τραγικό, όταν μιλάμε για ένα τέτοιο λεπτό θέμα, για τέτοιο ιερό σκοπό, να γίνονται σχόλια “γιατί δεν καλέστηκα”, αντί να πει “μπράβο”. Το θεωρώ λυπηρό όλο αυτό που έγινε!».