Κατερίνα Καινούργιου:
Τι δήλωσε η ίδια

Το κανάλι Epsilon έχει ξεκινήσει πυρετώδεις προετοιμασίες για την αναδιαμόρφωση του προγράμματός του, από τη στιγμή που πέρασε και επίσημα πια στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη. Στόχος είναι τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που θα οδηγήσουν το κανάλι στην πρώτη θέση.

Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης, Κατερίνα Καινούργιου, που παρουσιάζει την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" θα παραμείνει στο δυναμικό; 

Έχεις κάνει κάποιες συζητήσεις; Θα παραμείνεις στο δυναμικό του Ε;

"Δεν είναι ότι έχω κάνει κάποια κουβέντα, υπάρχει όμως μια θετική διάθεση να με στηρίξουν. Εγώ συνεχίζω μέχρι τον Ιούλιο του 2018 και θέλω να συνεχίσω στο Ε, ειδικά με αυτά τα νέα δεδομένα".

Όταν λες «να γίνουν κάποιες αλλαγές», εννοείς να αλλάξεις και ώρα; Θα ήθελες να κάνεις ένα πιο κλασικό πρωινό, στη ζώνη 10.00-13.00;

"Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, αλλά αν με ρωτάς τι θα ήθελα, ναι, θα ήθελα να πάω λίγο πιο αργά. Μου αρέσει το κλασικό πρωινό. Μου αρέσουν τα ζώδια, μου αρέσει η μαγειρική, τα γυναικεία θέματα, αλλά έχω μια ενότητα που σκίζει με τις τηλεφωνικές γραμμές, κάτι που σημαίνει ότι και πιο αργά να πάω θα την κρατήσω. Όπως και να έχει, είμαι στρατιώτης κάθε σταθμού και ακούω τι μου λένε. Ακόμα και αν μου πουν ότι πρέπει να πάω 6.00 το πρωί ή να πάω το μεσημέρι, θα το κάνω γιατί είναι πιο έμπειροι από εμένα. Είναι δυνατόν εγώ να κάνω του κεφαλιού μου;"