Δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο

Οι κοινές τους διακοπές τον Αύγουστο στην Πάτμο "πρόδωσαν" τον έρωτά τους: ο Βασίλης Κικίλας και η Τζένη Μπαλατσινού είναι μαζί κα πλέον όλοι λένε ότι αυτό που τρέχει ανάμεσά τους είναι σοβαρό και επίσημο.

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και πρώην υπουργό και στο πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια έγινε πριν από 5 μήνες μέσα από κοινούς φίλους και είναι έκτοτε αχώριστοι και αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλο είναι πρωτόγνωρο.

 

Κικίλιας Μπαλατσινού

 

Μάλιστα, λέγεται ότι η Τζένη έχει ήδη μιλήσει στα παιδιά της για αυτό που ζει μετά το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, ειδικά μιας και έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τις φήμες, δεν απέχει πολύ και η στιγμή που θα μείνουν κάτω από την ίδια στέγη και ο γάμος δεν είναι κάτι που απορρίπτει κάποια από τις δύο πλευρές.

 

Κικίλιας Μπαλατσινού

 

«Έπρεπε να φτάσω 43 χρονών για να γνωρίσω τον έρωτα και αυτό είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που δεν πρόκειται να το αφήσω ποτέ», φέρεται να δηλώνει ο Βασίλης Κικίλας, αν και ο πατέρας του θεωρεί ότι η σχέση αυτή μπορεί να έχει επιπτώσεις στην πολιτική του σταδιοδρομία. Και το πολιτικό περιβάλλον του πρώην υπουργού εκφράζει τις σοβαρές επιφυλάξεις για την επιλογή αυτή, αλλά εκείνος σε όλα αυτά τα σχόλια απαντάει: «Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αφήσω τον μεγάλο αυτό έρωτα που γνώρισα» και προσθέτει «ο Μακρόν έγινε πρόεδρος της Γαλλίας ζώντας με μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερή του».

Στη ΝΔ δεν φαίνεται να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, αφού η ηγεσία της έχει ξεκαθαρίσει εγκαίρως στον εκπρόσωπο Τύπου ότι «οι προσωπικές επιλογές των ανθρώπων δεν αφορούν τον δημόσιο χώρο».

 

Κικίλιας Μπαλατσινού

 

Κικίλιας Μπαλατσινού