Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η μεφάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
Σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 44χρονος πρώην τηλεπαρουσιαστής το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων κι ενώ επέστρεφε σπίτι του υπέστη σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την μεγάλου κυβισμούμηχανή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά στο κεφάλι.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και αμέσως υποβήθηκε σε χαιρουργική επέμβαση, η διάρκεια της οποίας, ήταν δύο ώρες.

Δείτε επίσης:Τροχαίο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Οι χειρουργοί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά κατάγματα κρανίου αλλά και το εκτεταμένο αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια πρόγνωση ουσιαστικά μέχρι και αυτή την 'ωρα και περιμένουν να δουν την αντίδραση του οργανισμού του.

Δείτε επίσης: Σε καταστολή ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Γνωρίζουν μόνο, και αυτό λένε στην οικογένειά του, τη σύζυγό του και τους γονείς του, πως κάθε λεπτό που περνά μέσα στην Εντατική ο Κωνσταντίνος χωρίς να επιδεινώνεται περαιτέρω η κατάστασή του είναι χρόνος κερδισμένος.

Προς το παρόν προσπαθούν ακόμη να αντιμετωπίσουν την εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο και να περιορίζουν το αιμάτωμα. Μόνο όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση αυτή, θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να «βγει» από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται, και θα ελεγχθεί γενικότερα η νευρολογική του απόκριση.

Δείτε επίσης:Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Όπως όλα δείχνουν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει έναν πολύ μακρύ δρόμο να διανύσει μέσα στο Ασκληπιείο.