Κώστας Δόξας: Σε φυλακή των ΗΠΑ
Η περιπέτεια του τραγουδιστή

Ο Κώστας Δόξας είχε προγραμματισμένες συναυλίες στην Αμερική και ενώ ο διοργανωτής του είχε πει πως έχει βγάλει την επαγγελματική βίζα, όταν έφτασε εκεί, συνειδητοποίσε ότι του είχε πει ψέματα.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day" για το συγκεκριμένο περιστατικό:

«Είχα κλείσει κάποιες εμφανίσεις στην Αμερική, να πάω να τραγουδήσω, αλλά αυτός που διοργάνωσε τις συναυλίες, που μου είχε πει ότι έβγαλε επαγγελματική βίζα, μου είπε ψέματα. Μας κράτησαν σε ένα κελί για να μας απελάσουν 21 ώρες! Ήταν πολύ ωραία! Ήμασταν σε ένα κελί με ακόμη έξι άτομα. Είναι όπως το βλέπεις στις ταινίες, δεν είχε πόρτα η τουαλέτα ήταν μέσα. Ήμουν εγώ και ο μουσικός μου, ένας από τη Ζάμπια, ένας από το Πακιστάν, ένας από τη Βενεζουέλα, ένας από την Κροατία, ένας Μεξικανός και ένας Ισπανός. Μου φέρθηκαν σαν να είμαι ένας άνθρωπος που του άξιζε η απέλαση!», πρόσθεσε.

«Θα κινηθώ νομικά σε αυτό το θέμα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κατεβάσει ό,τι είχε σχέση με αυτή τη συναυλία. Το έκανε γιατί θεώρησε ότι θα μπω κάπως και δεν θα πλήρωνε τους φόρους που θα έπρεπε να πληρώσει. Μας κόλλησαν στον τοίχο, στηθήκαμε, μας πιάσανε από κάτω όλα τα σημεία κανονικά, μας βγάλανε τα παπούτσια και τα κορδόνια», κατέληξε ο Κώστας Δόξας.

Δείτε το βίντεο: