Λάμπρος Βακιάρος
Τί ενώνει τον Λάμπρο Βακιάρο με τον Άκη Πετρετζίκη;

Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο νέος Έλληνας MasterChef καθώς κέρδισε επάξια τους κριτές με τις γευστικές πινελιές του, αλλά και τον κόσμο με την προσωπικότητά του και τις πρωτότυπες δημιουργίες στα πιάτα του!

Από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στην οντισιόν κατάφερε να περάσει με τρία ναι, και το πιάτο του άρεσε πολύ στους κριτές.

Βέβαια ο 25χρονος Λάμπρος φαίνεται πως διαθέτει όλο το πακέτο, αφού δεν περνάει απαρατήρητος. Το καλογυμνασμένο σώμα του προκαλεί ντελίριο στις θαυμάστριές του και τα like σε κάθε post που κάνει πέφτουν βροχή.

 Αν και περνά πολλές ώρες εξασκώντας την τέχνη της μαγειρικής, πάντα βρίσκει χρόνο και για την αγαπημένη του συνήθεια, που δεν είναι άλλη από τη γυμναστική, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ολοφάνερα! Ο personal trainer Λίνος Χαραλάμπους επιμελείται όλες τις προπονητικές του ασκήσεις και είναι ο κύριος υπεύθυνος για το σώμα που διαθέτει ο νικητής του MasterChef! 

 

 

 

 

 

 

Φαίνεται πως είναι κάτι σαν παράδοση, ο νικητής του MasterChef να είναι εκτός από ταλαντούχος μάγειρας και ωραίος και γοητευτικός άντρας.

 

Τί ενώνει όμως τον Λάμπρο Βακιάρο με τον Άκη Πετρετζίκη;

 

βακιάρος πετρετζίκης

 

Ο Άκης Πετρετζίκης, ο πρώτος που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό, έχει και εκείνος τις επιτυχίες του στο ωραίο φύλο. Ο Άκης μάλιστα, σε μια πολύ ευγενική χειρονομία, έστειλε μήνυμα στον Λάμπρο για να τον συγχαρεί για τη νίκη του και για να τον προσκαλέσει να πιούνε καφεδάκι. Ο Λάμπρος εκτιμώντας την κίνηση αυτή, ανέβασε το μήνυμα του Άκη στο Instagram του, ευχαριστώντας τον που τον σκέφτηκε.

 

akis-munhma-vakiaros