Λιάγκας VS Αρναούτογλου: "Κοκοκοοο! Κότα λυράτη"
Τι συνέβη μεταξύ τους;

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Nomads ξέσπασε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή κατά των όσων ειπώθηκαν στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Λιάγκας έχει έναν καταπληκτικό τρόπο πρώτα να βρίζει, μετά να του κάνουν μήνυση και να τα παίρνει όλα πίσω και να γίνεται όχι απλά κότα αλλά Η ΚΟΤΑ. Εγώ θα του ευχηθώ καλή επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα απίστευτο κόλπο να κατηγορεί στην αρχή, να γίνεται λίγο σάλος και μετά να διαφημίζει το προϊόν του μέσα από κατηγορίες. Δεν το γουστάρω πάρα πολύ αυτό, δεν είναι η τακτική που γουστάρω, αλλά δικαίωμά του. Ό,τι θέλει ας κάνει!»

Η απάντηση του Λιάγκα ήρθε με το γάντι από τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή:

Μιμούμενος την κότα «Κοκοκοοο! Κότα λυράτη!» απαντώντας ειρωνικά στον χαρακτηρισμό «κότα» που εκτόξευσε ο Γρηγόρης, ενώ σχολίασε και τη συνέντευξη που του παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

«Δεν υπήρξε φλερτ από μένα, εγώ ήθελα να αποκατασταθεί αυτή η ιστορία, έκανα την κωλοτούμπα μου, εγώ καταδικάστηκα και θα πληρώσω και τα λεφτά! Οι μεγαλύτεροι έρωτες ξεκινάνε από μία μεγάλη κόντρα, και αντί να λύσουμε το πρόβλημά μας σε μία δικαστική αίθουσα, το λύνουμε σε ένα στούντιο, και σε μία εκκλησία. Όχι μωρέ, πλάκα κάνω! Μένουμε δίπλα εν τω μεταξύ!» είπε ο παρουσιαστής χαριτολογώντας.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Celebrities: