Η νέα σχέση της

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πιο χαμογελαστή και λαμπερή κι αυτό οφείλεται στον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

Σε συνέντευξη. που παραχώρησε στο People μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την οικογένειά της.

Ισχύει ότι ζεις ακόμα με τους δικούς σου; 

Ναι, μένω με τη μαμά μου και το σύζυγό της, στα νότια προάστια. Οι φίλοι μου με ρωτούν γιατί δεν μένω μόνη μου. Δεν μπορώ να μείνω μόνη, φοβάμαι. Φοβάμαι το να είμαι μόνη σε ένα σπίτι, φοβάμαι μην μπει κλέφτης στο σπίτι, φοβάμαι τη μοναξιά. Αν είμαι μόνη, μπορεί να κάθομαι για ώρες και να σκέφτομαι διάφορα και να πέφτω ψυχολογικά. Άρα το αποφεύγω. Όταν είχα κάποια σοβαρή σχέση, πάντως, είχα συγκατοικήσει και μου άρεσε πολύ.

Έχεις νέα σχέση εδώ και τρεις μήνες; 

Ναι, είμαι καλά στα προσωπικά μου, αλλά είναι μια σχέση σε σχετικά αρχικό στάδιο. Δεν κρύβομαι, όταν νιώσω ότι είναι η στιγμή να πω περισσότερα, θα το κάνω. Βγαίνω με τον άνθρωπό μου, κάναμε ταξίδια, βραδινές εξόδους. Δεν θα κρυφτώ, ούτε θα σκεφτώ αν έχει φωτογράφους και θα με βγάλουν μαζί του. Δυστυχώς έχει τύχει στο παρελθόν να πω κάποια πράγματα παραπάνω τη στιγμή που δεν έπρεπε και μετά το μετάνιωσα. Οπότε τώρα προσπαθώ να είμαι όσο διακριτικότερη γίνεται. Εκτός από μια δυο μακροχρόνιες σχέσεις μου, κρατάω χαμηλούς τόνους στην έκθεση της ζωής μου.

Τι ψάχνεις σε ένα σύντροφο; 

Όσο μεγαλώνω, αναθεωρώ και τα «θέλω» μου από το σύντροφό μου. Για μένα σημασία έχει να είναι ήρεμος και να έχει καλή ψυχή. Έχω περάσει πολλά στο παρελθόν και η ηρεμία είναι κάτι που επιζητώ. Ακόμα και η δουλειά μας είναι τόσο ψυχοφθόρα, που όταν γυρίζω σπίτι θέλω έναν άνθρωπο να με χαλαρώνει. Οι στενοί φίλοι μου είναι εκτός του χώρου της δουλειάς μου -ίσως γιατί θέλω να αποσυμπιέζομαι μαζί τους. Έχω κάνει παρέα με ανθρώπους της δουλειάς, αλλά δεν έχει γεννηθεί στενή φιλία, μπορεί και να μην έτυχε. Στα δύσκολα θα πάρω την κολλητή μου, τη Βίκυ, μετά την κουμπάρα μου, την Ντέπυ, και μετά τη μαμά μου.