Μαρία Μενούνος: Αφαίρεσε τον όγκο στον εγκέφαλο.
Στέλνει το δικό της μήνυμα έπειτα από την σοβαρότερη περιπέτεια της ζωή της

Πριν από δύο μήνες η λαμπερή παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου στο κεφάλι και έιχε ποστάρει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μέσα από το νοσκοκομείο.

Εχθές ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, λίγες ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα.

 

 Μαρία Μενούνος

 

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν δυο μήνες από τότε που έκανα την εγχείρηση στον εγκέφαλο. Είναι σουρεαλιστικό για μένα να κοιτάζω τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τότε. Βλέπω αυτή τη φωτογραφία που τραβήχτηκε δυο μέρες μετά το 7,5 ωρών χειρουργείο και είμαι τόσο ευγνώμων για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με βοήθησαν. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πονούσα μέχρι που πέρασε λίγο η διαδικασία. Ήταν ένας μεγάλος έλεγχος πραγματικότητας για μένα. Γι αυτό ελπίζω το μήνυμα αυτό να ακουστεί όσο πιο δυνατά και καθαρά γίνεται στο σώμα σας και να αναλάβετε δράση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα κάνω με την γνώση που απέκτησα. Το να βοηθήσω αυτούς που περνούν παρόμοια πράγματα είναι στην κορυφή της λίστας μου. Δεν ήμουν ποτέ πιο ενθουσιασμένη για την ζωή. Νιώθω τόσο ελεύθερη. Πιο πολύ είμαι ευγνώμων στον Θεό, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, για όλους εσάς που μου στείλετε τόσο αγάπη και υποστήριξη όλο αυτό τον καιρό.»