Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Είναι σίγουρα από τα καλά παιδιά του χώρου. Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου που είναι πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Η παρουσιάστρια έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει αλλά και πόσο την δυσκόλεψε στην ζωή της η διασημότητα.

Είσαι ένα ευσυγκίνητο κορίτσι, έχω όµως την αίσθηση ότι παράλληλα κρύβεις και έναν δυναµισµό µέσα σου. Εχεις παλέψει πολύ για να πετύχεις όσα κατάφερες ως τώρα;

Καλά τα έχεις καταλάβει όλα! Είµαι ευαίσθητη, αλλά είµαι και δυνατή και λογική τις στιγµές που πρέπει. Έχω δουλέψει παρά πολύ στη ζωή µου και δεν διαµαρτύροµαι. Μου αρέσει να δουλεύω και, δόξα τω Θεώ, έφτασα σε ένα επίπεδο επαγγελµατικά πολύ καλό.

Τρικλοποδιές έφαγες; Χαστούκια, ίσως;

Οχι, τρικλοποδιές ποτέ - τουλάχιστον δεν το αντιλήφθηκα. Απλώς, όταν άρχισα να γίνοµαι πιο γνωστή, δυσκολεύτηκα να προσαρµοστώ στα νέα δεδοµένα. Συνεργάζεσαι µε πολύ κόσµο, ακούς διαφορετικές απόψεις, αλλά πρέπει να έχεις την ωριµότητα να τα αντιµετωπίσεις όλα.

Κοιτάς πίσω; Μετράς τις πληγές σου ή ανήκεις σε αυτούς που ξεχνούν όσα δύσκολα πέρασαν και κοιτάζουν µπροστά;

Κοιτάω πίσω µόνο για τα καλά. Τα άσχηµα πάνε πια, πέρασαν και άφησαν πίσω τους µαθήµατα ζωής.

Τι κάνει τη Μαρία να χαµογελά σαν παιδί;

Τα πάντα, αλλά κυρίως η συναναστροφή µου µε τα παιδιά. Μου αρέσει να παίζω µαζί τους, να ασχολούµαι µε τα παιχνίδια τους, να µιλάω…

Η αγάπη είναι ένα ακριβό δώρο;

Η αγάπη είναι ένα σπάνιο δώρο. Αλλά αν έχεις αγάπη, αν µπορείς και δίνεις, σίγουρα θα πάρεις κιόλας. Και σίγουρα µπορείς να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους µε ειλικρινή και όµορφα συναισθήµατα.

Πηγή: Real