Μένει για ακόμα μια χρονιά στον ΑΝΤ1

Ήταν στο δυναμικό του ΑΝΤ1, έφυγε κι επέστρεψε στο παλιό του σπίτι τον Alpha, αλλά τελικά την περσινή σεζόν εγύρισε ξανά στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ποια θα είναι, όμως, η τηλεοπτική στέγη του Νίκου Μουτσινά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που σε μερικές ημέρες σηκώνει την αυλαία της;

Όπως ανακοινώθηκε ο παρουσιαστής και ηθοποιός θα ανήκει για ακόμη μια χρονιά στο δυναμικό του ΑΝΤ1, σε νέο ρόλο αυτή τη φορά, μιας και θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά του καναλιού με τίτλο «Κάτι κουρασμένα παλικάρια». Πρόκειται να υποδυθεί έναν από τους πέντε βασικούς αντρικούς ρόλους στη νέα κωμική σειρά και αφορά τις ζωές πέντε αντρών που αποφασίζουν να συγκατοικήσουν.

Μαζί με το Νίκο Μουτσινά θα δούμε τους Μάριο Αθανασίου, Κώστα Κόκλα, Σπύρο Πούλη και Σταύρο Σβήγκο. Η σειρά βασίζεται στην αντίστοιχη Χιλιανή «Desperados» και ο πέμπτος φίλος που θα υποδυθεί όπως όλα δείχνουν ο Νίκος, θα είναι ομοφυλόφιλος. Σε ότι αφορά τους γυναικείους ρόλους, θα δούμε τις Μαρία Σολωμού, Βασιλική Ανδρίτσου και Μαριάννα Τουμασάτου, ενώ τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Βασίλης Θωμόπουλος και Πάνος Κούτρας.

Βέβαια, αναμένεται να τον δούμε και ως παρουσιαστής στη συνέχεια της σεζόν και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του Κυριακάτικου «Sunday Live Show». Μαζί του οι ιθύνοντες επιθυμούν να δουν και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ωστόσο η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι διστακτική για κάτι τέτοιο, καθώς το πρόγραμμά της θα είναι ιδιαίτερα «φορτωμένο». Αναλυτικά, Δευτέρα και Τρίτη πραγματοποιεί τα γυρίσματα για το Ρουκ-Ζουκ που συνεχίζει φέτος, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή θα έχει θέατρο.