Λιγότερα συγκριτικά με πέρυσι

Οι φήμες για την αμοιβή των παικτών που ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομήνικο έχουν πάρει φωτιά και τα δημοσιεύματα ποικίλουν.

Σύμφωνα με το Tv Εθνος,οι  «Μαχητές» θα παίρνουν 250 ευρώ την εβδομάδα και όχι 400-500, όπως συνέβαινε πέρσι. 

Την ίδια στιγμή, μειωμένοι φαίνεται ότι είναι και οι μισθοί των «Διασήμων», αφού ο πιο ακριβοπληρωμένος θα λαμβάνει περίπου 1.500 ευρώ την εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι, εάν κάποιος «Μαχητής» φτάσει μέχρι το τέλος του «Survivor 2», παραμείνει δηλαδή έξι μήνες στον Αγιο Δομίνικο, θα κερδίσει περίπου 6.000 ευρώ. 

Αντίστοιχα, ένας «Διάσημος» περίπου 36.000 ευρώ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως τη φετινή σεζόν θα υπάρχουν και χρηματικά έπαθλα κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα των Διασήμων είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ακόμη δεν έχει μπει στο παιχνίδι φημολογείται πως έχει συμφωνήσει να παίρνει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Η διάψευση για τη φημολογούμενη αμοιβή της ήρθε δια στόματος Αcun Medya. 

«Το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ που φημολογείται αλλά και συμφώνησε να αποζημιώνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν και οι συμφωνίες ανάμεσα σε συγκεκριμένους παίκτες και την εταιρία παραγωγής, είναι ξεχωριστές για τον καθένα, η πρόταση η οποία γίνεται από την παραγωγή είναι πάντα σε συνάρτηση με την τηλεοπτική αγορά, ή το εάν ο υποψήφιος είναι ενεργός ή όχι τηλεοπτικά», ανέφεραν πηγές της εταιρείας παραγωγής του παιχνιδιού μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω». 

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις φήμες που ήθελαν την Κωνσταντίνα να συζητά με τον ΑΝΤ1 για το Dancing With The Stars, ανέφεραν ότι «σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κριτήριο για την οικονομική πρόταση το εάν ο υποψήφιος έχει δεχτεί ή διαπραγματεύεται παράλληλα άλλη τηλεοπτική πρόταση. Είναι κάτι που δεν αφορά την εταιρία παραγωγής».