Μίνα Αρναούτη
Η απάντησή της στα κακόβουλα σχόλια

Η συνοδηγός στο μοιραίο τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει τον ψυχολογικό πόλεμο που βιώνει σε καθημερινή βάση, εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί και να αποκαταστήσει πλήρως την υγεία της.

Η Μίνα Αρναούτη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, «κλείνει στόματα», προς όλους αυτούς που την έβριζαν ή της έστελναν χυδαία μηνύματα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τον Ευαγγελισμό που νοσηλευόταν, δείχνοντας όλα τα σίδερα που είχαν βάλει στα πόδια της, μετά το σφοδρό τροχαίο! 

Η φωτογραφία προκαλεί ανατριχίλα!

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με το πόδι της να έχει λάμες και επιδέσμους, και μία κοπέλα να της βάφει τα νύχια…

Η ίδια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Εσείς θα σκεφτόσασταν ποτέ αν είχατε εξωτερική οστεοσύνθεση ( σίδερα βιδωμένα στο οστό σας αλλά να βγαίνουν έξω από το δέρμα σας) να βάψετε τα νύχια σας; 
Εγώ πάντως το τόλμησα και το αποτέλεσμα ήταν να νιώθω καλύτερα και πιο κοντά στο να γίνω καλά! 
Να κάνετε οτι σας ευχαριστεί.. οτι σας δίνει δύναμη αυτό πρέπει να κάνετε, να μην σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι.. αυτοί δεν σας ταΐζουν, δεν σας πηγαίνουν στο γιατρό, δεν σας δίνουν χρήματα, δεν σας πληρώνουν τους λογαριασμούς! 
Διάβαζα σχόλια τόσο καιρό οτι προκαλώ επειδή ανέβαζα φωτογραφίες (εγώ πάντα αυτή ήμουν) -σχόλια από κακόβουλους ανθρώπους- και μου έστελναν μηνύματα από το νοσοκομείο όλοι όσοι με είδαν εκεί κ μου έλεγαν πόσο χαίρομαι που βλέπω φωτογραφίες σου και φαίνεσαι κάθε μέρα κ καλύτερα! Ποιούς να ακούσω;»

Μίνα Αρναούτη