Η πρώτη της συνέντευξη μετά το μοιραίο τροχαίο

Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για όλα. 

Λίγους μήνες μετά την τελική δικαστική απόφαση οτι ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, η Μίνα Αρναούτη "σπάει" την σιωπή της!

«Εγώ πρώτη φορά μπήκα στο αμάξι που οδηγούσε ο Παντελής. Όσες φορές έχει τύχει να πηγαίνω κάπου με τον Παντελή οδηγούσαν άλλοι. Ποτέ δεν τον είχα ξαναδεί στη θέση του οδηγού.

Από πριν όταν πηγαίναμε στη Γλυφάδα η αλήθεια είναι ότι έτρεχε και του έλεγα να μην τρέχει. Χωρίς βέβαια να είναι μεθυσμένος. Τότε ήταν ακόμα πολύ νωρίς. Τον έβλεπα ότι δεν έπινε. Κατά την ώρα του ατυχήματος πάλι αύξησε ταχύτητα και του είπα «Παντελή, μην τρέχεις γιατί φοβάμαι».

Είδα ότι δεν κατάλαβε αυτό που του έλεγα και εγώ άρχισα να ανησυχώ. Με άκουσε, απλά αδιαφόρησε. Αυτό δεν το κατάλαβα και είχα και στην αίσθηση ότι αύξησε και ταχύτητα. Κι επειδή πραγματικά φοβήθηκα έβαλα τη ζώνη μου.

Πριν το ατύχημα δεν μιλούσαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές γελοιότητες. Ούτε ταιριάζουν με την ηθική του Παντελή, ούτε με τη δική μας.

Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο και είχα την αίσθηση ότι δεν μπόρεσε να το ελέγξει. Ότι σαν να το άφησε να φύγει. Άκουσα ότι μπορεί να τον πήρε ο ύπνος, αλλά εγώ δεν το πιστεύω γιατί επειδή φοβήθηκα τον κοίταζα. Έχω την εντύπωση ότι άκουσα μόνο τη φωνή της Φρόσως. Δεν άκουσα κάτι άλλο. Απλά μια κραυγή. Γιατί νομίζω ξαφνιάστηκε επειδή ασχολιόταν με το κινητό της».