Η τραγουδίστρια που θα τον αντικαταστήσει

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα η απόφαση του Μπάμπη Στόκα να αποχωρήσει από το σχήμα με τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο νυχτερινό κέντρο Estate, όπου εμφανίζονται έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.

«Συμβαίνουν αυτά. Καλύτερα όταν ξεκινά κάτι και δεν πηγαίνει όπως θέλεις να σταματά από την αρχή. Είναι διάφοροι οι λόγοι αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Εγώ δεν έχω τίποτα ούτε με το Σάκη ούτε με το μαγαζί… Ο,τι γίνεται, γίνεται για καλό», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ ανέφερε πως το σχήμα θα συνεχιστεί και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», είχε αναλυτικό ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν: «Πέρσι τελειώνει ο Σάκης τη συνεργασία του με την Πάολα και λέει στον κ. Τσακουμάκο που έχει το Estate πως ό,τι κι αν γίνει θέλει μαζί του τον Μπάμπη Στόκα. Κλείνει η συνεργασία, κάνουν πρόβες και ξεκινούν την προηγούμενη Παρασκευή. Ο Μπάμπης Στόκας σε αυτό το σχήμα είναι ως guest. Στους όρους είναι ότι θα κάνει μία εμφάνιση και την Παρασκευή κράτησε 75′. Ο κ. Στόκας με τα 75′ μούδιασε το κοινό. Την επόμενη ημέρα αποφάσισαν να κόψουν 15′ σε ένα πρόγραμμα 60′. Το Σάββατο η κατανάλωση δεν ήταν η αναμενόμενη και με το που τελειώνει η βραδιά τους φωνάζουν στο γραφείο και λέει ο επιχειρηματίας θα συνεχίσουμε με τον Στόκα αλλά για ένα πρόγραμμα 40′. Εκεί ο κ. Στόκας λέει “Όχι, ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω τίποτα με το Σάκη, αλλά για 40 λεπτά δεν κάθομαι”».

Το πρόσωπο που αναμένεται να αντικαταστήσει τον τραγουδιστή και δημιουργό των Πυξ Λαξ είναι πιθανόν η Έλλη Κοκκίνου που αναμένεται να υπογράψει άμεσα!

Δείτε το βίντεο: