Τα "καρφιά" και τα κλάματα της παίκτριας

Οι εμφανίσεις όλων των κοριτσιών στο χθεσινό Gala ήταν εντυπωσιακές

. Όμως… οι δύο κοπέλες που δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τόσο την κριτική επιτροπή και είχαν την χαμηλότερη βαθμολογία, ήταν η Σοφία Λεοντίτση και η Βρισηίδα Ανδιώτου.

Η Βρισηίδα μόλις στάθηκε μπροστά από τους κριτές και περίμενε να ακούσει ποια από τις δύο θα αποχωρήσει, μόλις φώναξαν το όνομα της Σοφίας εκείνη ξέσπασε σε κλάματα καθώς είναι φίλη της.

Η Σοφία Λεοντίτση αποχώρησε από το παιχνίδι, αλλά ακόμη και την τελευταία στιγμή δεν έφυγε χωρίς να πετάξει τα καρφιά της. Η συγκεκριμένη παίκτρια στο Gala ντύθηκε «Soula Glamorous» και αποφάσισε να χλευάσει έναν φανταστικό χαρακτήρα, ο οποίος έχει χιουμοριστικά στοιχεία, επειδή κάποιες φορές την είχε σχολιάσει αρνητικά, με αποτέλεσμα… να χάσει την καλή βαθμολογία και να μείνει εκτός παιχνιδιού…

Έτσι… η Ευαγγελία της ζήτησε να πει κάτι τελευταίο πριν φύγει, αν επιθυμούσε φυσικά! Εννοείται η Σοφία δεν έχασε την ευκαιρία, μιας και πάντα ήθελε να έχει τον τελευταίο λόγο και είπε: «Ναι θα ήθελα να τοποθετηθώ! Σήμερα στάθηκα σε ένα πολύ αστείο κόνσεπτ κατά την γνώμη μου, γιατί ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Δυστυχώς εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν ύβρις για κάποιους ανθρώπους για πράγματα που δεν έχουν σημασία, όπως είναι τα ρούχα τα κιλά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Και η κίνηση μου να σκίσω την μάσκα (Της Soulas Glamorous) ήταν γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει να κοιτάω τους ανθρώπους στα μάτια!»

Η Ευαγγελία Αραβανή ήρθε σε μεγάλη αμηχανία, καθώς δεν ήξερε τι να απαντήσει το ίδιο και η κριτική επιτροπή-.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: