Η συνέντευξη που θα συζητηθεί

Στα παραπολιτικά και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας για τα πάντα!

Η Ντόρα μίλησε για τον ρόλο της… γιαγιάς, για τα επτά εγγονάκια της και τη συνήθειά της να τα κερνάει σοκολατάκια αλλά φυσικά και πόσο της λείπει ο πατέρας της.

 

Δύσκολες για σένα φέτος οι γιορτές χωρίς τον πατέρα σου.
Μου λείπει πάρα πολύ, γιατί δεν έχασα μόνο τον πατέρα μου, αλλά και τον καλύτερό μου φίλο. Τον άνθρωπο με τον οποίο μπορούσα να συζητήσω τα πάντα. Τα προσωπικά μου, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μου και ό,τι με απασχολούσε. 

Οταν έφαγα την πρώτη «χυλόπιτα» στη ζωή μου, πήγα στον μπαμπά μου και το είπα, δεν πήγα στην καλύτερή μου φίλη. Και η απάντησή του ήταν καθοριστική. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν ότι θα με κεράσει ένα παγωτό και το δεύτερο ότι, «αφού δεν κατάλαβε εκείνος τι είχε απέναντί του, δεν έχασες τίποτα»..

Το μωράκι του Κώστα και της Σίας σε ποιον μοιάζει;
Το μωρό είναι χαρά Θεού. Κατά την απόλυτα αντικειμενική μου άποψη, είναι ένας κούκλος. Μοιάζει του Κώστα ως προς το φύλο και στα υπόλοιπα μοιάζει στη μαμά του. 

Είμαι η απόλυτη χαζογιαγιά. Τα κακομαθαίνω. Δεν με νοιάζει αν φωνάζουν οι μαμάδες τους γιατί τους δίνω μακαρόνια με κιμά, παστίτσιο, σοκολάτες. Δεν με νοιάζει καθόλου. Ας τα ταΐζουν αυτές φακές και μπάμιες και εγώ θα κάνω αυτό το οποίο τους αρέσει.