Αφήνει την ενημέρωση ο γνωστός παρουσιαστής;

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο άνθρωπος που εδώ και πάρα πολλά χρόνια μας λέει την πρώτη καλημέρα κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» και την συχνότητα του Αντέννα. Είναι ο δημοσιογράφος που μας ενημερώνει για τις ειδησεογραφικές εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και μας κρατάει συντροφιά κάθε πρωί.

Όπως όμως όλοι ξέρουμε ο Γιώργος Παπαδάκης πέρα από το σοβαρό ύφος του δημοσιογράφου έχει και απίστευτο χιούμορ το οποίο πολλές φορές μάλιστα μας χαρίζει και μέσα από τα σχόλια του στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει.

Αυτή την πιο χιουμοριστική πλευρά λοιπόν του Γιώργου Παπαδάκη θα δούμε σύντομα μέσα από μια άλλη εκπομπή που εκπέμπει αυτή την στιγμή μέσα από την συχνότητα του Αντέννα και συγκεκριμένα το Ρουκ Ζουκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά και το Newsit η εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια θα γυρίσει μερικά επεισόδια με καλεσμένους ανθρώπους από τον χώρο του εγχώριου θεάματος οι οποίοι θα προσφέρουν τα χρήματα που θα κερδίσουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έτσι λοιπόν σε ένα από τα επεισόδια του “Celebrity Ρουκ Ζουκ» όπως θα ονομαστούν τα συγκεκριμένα επεισόδια θα δούμε καλεσμένο και τον βασιλιά της πρωινής ενημέρωσης Γιώργο Παπαδάκη σε έναν ρόλο που δεν έχουμε ξαναδεί.

Μαζί με τους συνεργάτες του Ντίνο Σιωμόπουλο, Μπάγια Αντωνοπούλου και Τάσο Αρνιακό θα αγωνιστούν με την ομάδα «Καλημέρα Ελλάδα» ενάντια στους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Δημήτρη Σταρόβα, Νίκο Μουτσινά και Γιώργο Μαυρίδη και την ομάδα τους «Καληνύχτα Ελλάδα(Νίκος)»

Το συγκεκριμένο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο και να ανεβάσει το κέφι του κόσμου στα ύψη χαρίζοντας γέλιο και αστείες στιγμές.

Το ποια ομάδα θα κερδίσει δεν το γνωρίζουμε, αναμένουμε όμως να δούμε το πόσο καλός είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και εκτός ειδησεογραφικών πλατό.