«Δεν ήταν ολοκληρωτικά χτισμένη σε 100% αλήθεια», είπε

Αν μη τι άλλο είναι ειλικρινής. Ωστόσο, οι αποκαλύψεις που έκανε ο JAY-Z ίσως και να ήταν… περιττές (;).

Ο ράπερ πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για το ότι ήταν ατακτούλης κατά το παρελθόν και έχει απατήσει την Beyoncé.

«Δεν ήταν ολοκληρωτικά χτισμένη σε 100% αλήθεια», δήλωσε μεταξύ άλλων σε βίντεο που συνοδεύει το νέο του, 14ο κατά σειρά άλμπουμ του με τίτλο «4:44».

 

Στο εν λόγω βίντεο, ο 47χρονος Αμερικανός αποκαλύπτει πώς έμαθε να αγαπά και παίρνει την πρωτοβουλία να μιλήσει για πρώτη φορά για τη σύζυγό του.

«Αυτό που σκέφτηκα, όταν συνάντησα τον πατέρα μου, ήταν, «Ω, είμαι ελεύθερος να αγαπώ τώρα, αλλά μετά σκέφτηκα «Ναι, αλλά πώς θα το κάνεις; Θέλεις να το κάνεις, το καταλαβαίνω, αλλά πώς θα το κάνεις; Δεν το έχεις κερδίσει ποτέ πριν. Κανείς δε σας ενημερώνει πώς να το κάνεις. Δεν έχετε ούτε τα εργαλεία για να το κάνεις. »Δεν ξέρω. Αλλά θα το κάνω. «Γι’ αυτό λέω: «Ωρίμασες γρηγορότερα από μένα. Δεν ήμουν έτοιμος», είπε και συνέχισε: «Αυτή είναι η πραγματική μου ζωή». 

«Βρέθηκα αυτό το μέρος και [η Beyoncé και εγώ] χτίσαμε αυτό το μεγάλο, όμορφο αρχοντικό μίας σχέσης που δε χτίστηκε ολοκληρωτικά με 100% αλήθεια και μετά αρχίζει να ραγίζει, και τότε αρχίζουν να συμβαίνουν πράγματα που το κοινό μπορεί να δει», πρόσθεσε, κάνοντας πολλούς να απορήσουν με την «κρίση ειλικρίνειάς» του.

Τέλος, είπε: «Έπρεπε να πάμε σε ένα σημείο όπου ήταν σαν να το γκρεμίζουμε και να ξεκινάμε από την αρχή. Είναι δύσκολο. Θυμηθείτε, είμαι από τα Marcy Projects. Είχα πυροβολήσει. Τίποτα δεν είναι πιο δύσκολο από αυτό. Με διαφορά, σας λέω, είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Οι περισσότεροι άνθρωποι, εμείς, δεν είμαστε πρόθυμοι να βάλουμε τον εαυτό μας να το περάσει. Οι περισσότεροι άνθρωποι παραιτούνται».

 

Celebrities: