Γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση;

Έστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ για το διαζύγιό του που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Γι αυτή του την απόφαση, μίλησε στην κάμερα εκπομπής, ο Γιώργος Λιανός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη.

"Είμαι ικανοποιημένος γιατί αρχίζουμε και περνάμε καλά. Είχαμε μια δυσκολία να προσελκύσουμε τα ταλέντα που θέλαμε, αλλά τώρα όλα εντάξει. Έπρεπε να υπογράψω την απόλυσή μου, για να αποδεσμευτώ από το κανάλι και να υπογράψω στον Σκάι. Είμαι τυχερός γιατί βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο", είπε και πρόσθεσε: "Δεν έφτασα στο σημείο παραίτησης. Συζητήσαμε με την Ελένη, είδαμε το concept της επόμενης χρονιάς, και καταλήξαμε ότι δεν θα συνεργαστούμε, καλύτερα ο καθένας μόνος του. Στα μέσα του καλοκαιριού μας είχε πει ξεκάθαρα ότι θέλει να αλλάξει όλη την εκπομπή, και ότι όποιος είχε κάποια άλλη πρόταση να μου τη φέρει να τη συζητήσουμε, και νομίζω πολύ ορθά έπραξε!".

Μιλώντας για την "ωραία Ελένη", σχολίασε: "Η Ελένη δεν προκαλεί άγχος σε όλη την ομάδα, ρίχνει την ευθύνη εκεί που πρέπει! Το ζητούμενο είναι αν θα γίνει ολική αλλαγή του προϊόντος, όταν κάνεις αυτό το πράγμα τόσα χρόνια, δεν μπορείς να παρουσιάσεις και κάτι εντελώς διαφορετικό! Θα βάλεις κάποιες πινελιές διαφορετικές! Μέσα σε 12 ώρες από τη λήξη της συνεργασίας μου από την Ελένη, είχα συζητήσει με τον Σκάι".

Όσο για το διαζύγιό του με την Ανθή Ανδροτσάκη; Ο Γιώργος Λιανός είπε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά»: "Δεν θα απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου! Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκαν κάποια πράγματα, στείλαμε κάποια εξώδικα για τρία παιδιά που είναι ανήλικα! Δεν σχολιάζω τίποτα περισσότερο, είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα. Προσπαθώ να προστατεύσω τα παιδιά μου και να μην υπάρχει καμία αναφορά, τουλάχιστον σε αυτά!".