Τι συνέβη;

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου βρέθηκε ο παρουσιαστής του Ε, Μένιος Φουρθιώτης.

Ο κατηγορούμενος, που, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της espresso, δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.

Ουσιαστικά κατηγορείται για ανεξόφλητες οφειλές προς το Δημόσιο, που υπερβαίνουν τα 250.000 ευρώ και ο δικηγόρος του  ζήτησε αναβολή προκειμένου να ρυθμιστεί το υπέρογκο χρέος. Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής δεν έχει προβεί σε καμία καταβολή προκειμένου να μειώσει το ποσό που χρωστά προς τη ΔΟΥ. Ωστόσο, ο δικηγόρος έσπευσε να μεταφέρει την πρόθεση για ρύθμιση οφειλών.

«Ο κ. Φουρθιώτης περιμένει τον νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό και τις 120 δόσεις» σημείωσε και συνέχισε: «Οπως αντιλαμβάνεστε, το ποσό της οφειλής είναι τέτοιο που δεν μπορεί να μπει στη ρύθμιση των δώδεκα δόσεων στην Εφορία! Είναι αδύνατον ο κ. Φουρθιώτης να καταβάλει αυτά τα χρήματα μέσα σε έναν χρόνο. Περιμένουμε για να ρυθμίσουμε τις οφειλές με τις 120 δόσεις, ζητάμε μια σύντομη αναβολή» πρόσθεσε.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του κατηγορουμένου και ανέβαλε την εκδίκαση για τον Μάρτιο του 2018 προκειμένου να προσκομιστεί εξοφλητική απόδειξη!