Ο Robert Pattinson έρχεται στην Αθήνα
Είανι επίσημο!

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας που θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου, από την Feelgood Entertainment, για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Good Time» ο Robert Pattinson θα βρεθεί στην Αθήνα.

Γνωστός από την επιτυχημένη τριλογία της Έκλειψης (Twilight), ο δημοφιλής ηθοποιός έχει αποδείξει ότι μπορεί να υπηρετήσει διαφορετικά είδη και να κερδίσει το κοινό με τις ερμηνείες του.

 

παττινσον

 

Η ταινία έχει αποσπάσει ήδη διθυραμβικά σχόλια, με τους κριτικούς κινηματογράφου να υποκλίνονται στην περίτεχνη ερμηνεία του Pattinson και να τον τοποθετούν στις προβλέψεις τους για τα φετινά βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Με τον Πάρι Κασιδόκωστα - Λάτση να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παραγωγών μέσω του Hercules Film Fund («American Made», «Jane Got a Gun») και τους Terry Dougas και Jean-Luc De Fanti της Rhea Films, το «Good Time» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και για τη σκηνοθετική μαεστρία των αδερφών Σάφντι -οι New York Times τη χαρακτηρίζουν ως μια «αληθινή κινηματογραφική απόλαυση»- ενώ το Hollywood Reporter κάνει λόγο για «ένα θρίλερ που καθηλώνει».

Celebrities: