"Ήταν τελείως έξω από τα νερά του γιατί..."

Καλεσμένος στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και μέσα σε όλα είπε και την γνώμη του για Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ προσωπικά τον άνθρωπο. Είμαστε προσκεκλημένοι τις προάλλες στην πρεμιέρα του Μαντάμ Σουσού και τον είδα τον Ντάνο τελείως έξω από τα νερά του γιατί οι κάμερες είχαν σταματήσει να ασχολούνται μαζί του. Προς θεού, ο άνθρωπος δεν παραπονέθηκε.

Δηλαδή, δεν προσπαθώ να του καταλογίσω κάποια κακή συμπεριφορά. Ευγενέστατος, ευπρεπέστατος. Αλλά εκεί που έχεις συνηθίσει να γκρεμίζουν τα τείχη για σένα, να σε υποδέχονται με φωτοβολίδες τα καΐκια και δεν ξέρω, να σου στέλνουν εσώρουχα οι νεαρές κυρίες, όταν πηγαίνεις κάπου και δεν γίνεται χαμός με τα φλας,  τότε νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι τη ματαιότητα όλου αυτού του πράγματος.

Και ίσως και να είναι σε μια πολύ καλή φάση για να του πω αυτό το πράγμα γιατί από την 5 Ιουλίου διανύω μια περίοδο πολλών και πάρα πολύ χρήσιμων μαθημάτων.

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται να κάνει πράγματα στη showbiz. Νομίζω και φοβάμαι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους ασχοληθήκαμε υπέρμετρα έντονα για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και οι οποίοι μετά θα απορριφθούν.