Η ευχή ενός μικρού κοριτσιού έγινε πραγματικότητα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που το Survivor μας κρατούσε συντροφιά από τους δέκτες μας και που παρακολουθούσαμε τους διαγωνιζόμενους χωρισμένους σε Μαχητές και Survivors να μάχονται για τα μοναδικά έπαθλα του παιχνιδιού. 

Πολλοί αγάπησαν αυτή τη συνήθεια όπως και ένα μικρό κοριτσάκι που ζήτησε από το Make a Wish, να μαζευτούν ξανά οι παίκτες για ένα ακόμη αγώνισμα. Και έτσι κι έγινε. 

Πολλοί από τους συμμετέχοντες έγραψαν όμορφα λόγια για αυτή την πράξη στους λογαριασμούς στους στα social media 

 «Όταν για τo @makeawish.greece για ένα πανέμορφο κοριτσάκι που είμασταν η ευχή του, βάλαμε τα ρούχα του survivor κ παίξαμε κ πάλι.. #αγαπη #ζωή #τρυφερότητα #στήριξη #ολοιμαζι», έγραψε στο Instagram η Σόφη Πασχάλη.

«Ευχαριστούμε @makeawish.greece για όλα αυτά που κάνετε!!Κωνσταντίνα και Αγγελίνα εσείς είστε οι πραγματικοί μαχητές!!!», έγραψε και ο Κώστας Κοκκινάκης

«Μεγάλη η χαρά αλλά και η τιμή που επέλεξε εμάς τους αγαπημένους της @survivor να Παρευρεθούμε κοντά της για ευχή @makeawish.greece και όλα είναι πιθανά... μπράβο σας και μπράβο. Σ' όλα τα παιδιά που έδωσαν το παρών με πολύ αγάπη ....», πόσταρε  ο Bo, για αυτό το τελείως διαφορετικό αγώνισμα, που σήμαινε τόσα πολλά για το μικρό κορίτσι. 

Δείτε και το βίντεο που ανέβασε το Make a Wish